Natuurzwembad Oene

Dit avontuurlijke Natuurzwembad in Oene is voorzien van veel verrassingen. De zwemvijver is aangelegd bij een verbouwde boerderij en met name voor de kinderen een groot plezier.

Natuurzwembad Oene

Het zwemgebied is op meerdere manieren te bereiken, zoals via een trap en een strandje, maar ook via grote stenen waar vanaf gesprongen kan worden. De vijver is daarom ook dieper dan de standaard vijver.

Een ander leuk effect is dat de vijver twee diepte niveaus kent. Een deel is circa 200 cm diep en het andere deel 150 cm. Dit Natuurzwembad zou uitstekend uitgebreid kunnen worden met een trap met onderwater treden, zodat je geleidelijk het water in kunt lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ecologische zwemvijver

Aan werkelijk alles is gedacht bij deze Natuurzwembad in Oene. Zo is het strandje aangelegd met zeer fijn grind om opwoeling en vertroebeling van het water te voorkomen. Ook de ecologische kant is in acht genomen. Omdat de vijver met de onderzijde in het grondwater ligt, zijn alle wanden en de bodem geïsoleerd om onnodige afkoeling te voorkomen. Door deze kleine extra investering bespaar je jaarlijks op de energiekosten. Ook voor niet-verwarmde zwemvijvers die in het grondwater liggen is dit mogelijk. Zo wordt jouw zwemvijver sneller warm en koelt deze minder snel af en geniet je nog langer van het zwemseizoen!

Soort tuin

Natuurzwembad , Zwemvijver op maat

Plaatsnaam

Oene

Grootte

50 m2

Dit wil ik ook!

Laat je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Contact opnemen