Zwemvijvers van Gardenswimm
Van Langen en Roele Hoveniers

Zwemvijvers van Gardenswimm

Van Langen en Roele is een hoveniersbedrijf, gevestigd in Dinxperlo, welke hoofdzakelijk werkzaam is in Gelderland. Wij realiseren graag al uw tuindromen. Bent u op zoek naar een zwemvijver? Dan bent u bij ons gespecialiseerd bedrijf aan het juiste adres. U laat een natuurlijke zwemvijver geruisloos in een bestaande of nieuwe tuin aanleggen door een specialist in Gelderland. Alles is mogelijk, van glooiende oevers tot rechte wanden. Wij vertellen u graag meer over de vele creatieve mogelijkheden - geheel vrijblijvend!

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Vakkundig maatwerk
Persoonlijk contact
Specialist in zwemvijvers
Alle kennis en kunde in huis
IMG_1123

Werkwijze

Ons werk begint vanaf het moment dat wij een aanvraag ontvangen van onze eigen contacten of Gardenswimm. Onze vakmensen bespreken de aanvraag en er wordt zo snel mogelijk telefonisch contact opgenomen. Wij starten het proces altijd met een kennismakingsgesprek op locatie indien dit gewenst is vanuit de opdrachtgever. Zo worden de wensen en mogelijkheden in één sessie duidelijk en wordt de locatie digitaal ingemeten.  

Na deze kennismaking versturen wij een offerte voor het benodigde tekenwerk en ontwerp inclusief de eerste werkvoorbereiding. Later volgt een uitgebreide presentatie en offerte die is opgesteld in samenspraak met Gardenswimm. Met daarbij een ontwerp van de omliggende tuin met integratie van het zwemgedeelte. Bij goedkeuring van de offerte kan het echte werk beginnen. We starten met de volledige aanleg van de tuin en het zwembad. Dit alles gebeurt volledig in ons eigen beheer!

Aanpak

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van een droomtuin. Om dit te realiseren staan jouw wensen en behoeften gedurende het hele proces voorop. Alleen zo ontstaat de tuin van jouw dromen. Wij hebben altijd oog voor details en experimenteren continu met materialen, tuinontwerpen en stijlvolle beplanting. Samen met de klant zorgen wij daardoor voor een tuin met een bijzondere compositie, vormen materialen én een persoonlijke touch!

2a1a8ae0-5ee3-49fb-a316-81d54fa78867