Zwemvijvers

Zwemvijvers

Wil je een zwembad aan laten leggen dat moeiteloos opgaat in de natuur? Dan ben je bij GardenSwimm aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers in allerlei soorten en maten, door heel Nederland. 

Een zwemvijver is een combinatie van een vijver en een zwembad. Het bad heeft de uitstraling van een vijver en het plezier van een zwembad.

Specialist in natuurlijk gezuiverd water

Onze zwemvijvers zijn het perfecte rustpunt in je tuin. Doordat de vijver moeiteloos opgaat in de natuur en je omringd wordt door prachtig bloeiende planten kom je helemaal tot rust. GardenSwimm is dé specialist in het aanleggen van volledig natuurlijk gezuiverde zwemvijvers en zwembaden. De uitstraling van een vijver, maar het schone water van een zwembad. In combinatie met ons enthousiasme en jouw wensen zorgen wij samen voor jarenlang plezierig buitenleven.gardenswimm-natuurlijke-zwemvijver-horn-2-scaled-800x600
_DSF9036

Typen zwemvijvers

Elke tuin is uniek en jouw wensen zijn niet hetzelfde als die van een ander. Daarom heeft GardenSwimm een aantal typen zwemvijvers ontwikkeld:

  • Natuurzwembad: wordt gereinigd als een heldere bergrivier
  • Natuurlijke Zwemvijver: de meest pure vorm van natuurwater en daarom ideaal voor de echte natuurliefhebber
  • Combi Zwemvijver: van vijver naar zwemvijver. Een zwemvijver die tegen een bestaande vijver wordt gebouwd, maar eruit ziet als één geheel
  • Zwemvijver op Maat: de naam zegt het al, wij verwerken jouw speciale wensen in een op maat ontworpen zwemvijver
  • Openbare zwemvijver: dé zwemvijver voor de zakelijke markt

Wil je weten wat de verschillen zijn en welk type zwemvijver het beste past bij jouw tuin en wensen? Neem dan contact op of bekijk de inspiratiepagina.

Zwemvijvers: ideeën en inspiratie

Klinkt dit interessant, maar zie jij jezelf nog niet zwemmen in een vijver? Wij brengen het begrip zwemvijver graag tot leven. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina met vijvers en baden die wij bij tevreden klanten hebben aangelegd.

Begint het al te kriebelen? Bekijk dan het filmpje, waarin meer wordt vertelt over de mogelijkheden van een zwemvijver.

_DSF9037
combi-zwemvijver-zelhem-4-1536x864

Kosten zwemvijvers

De kosten voor een zwemvijver zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder uw wensen en de grootschaligheid van het project. De kosten zijn daarom erg variërend. Onze ervaring is dat voor ieder budget iets moois is te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.