Zwemvijvers

Natuurzwembad

Natuurzwembad

Ben je op zoek naar een natuurlijk zwembad waar zwemplezier centraal staat? Dan is het Natuurzwembad van GardenSwimm de beste keuze.

Glashelder zwemwater

Het grote verschil tussen een natuurzwembad en een zwemvijver is de reinigingsmethode. De continue stroom water langs de filters en substraten zorgt ervoor dat het bad wordt schoongemaakt. GardenSwimm gebruikt hiervoor gepatenteerde en biologische substraatfilters die kunnen worden beplant met helofyten (moerasplanten). Alleen de sterkste planten overleven in dit water, zoals lisse en watermunt. Deze manier van filteren is zeer efficiënt en zorgt voor glashelder zwemwater. Het voorkomt verzadiging van het filter en daarmee hoge kosten in de toekomst.


Epe-04
B0013409

Zwemplezier én natuurbeleving

Een natuurlijk zwembad wordt veelal aangelegd wanneer zwemplezier belangrijker is dan natuurbeleving. Maar door onze passie voor water en groen creëren onze zwemvijverbouwers graag een natuurlijke zone aan de oever.

Dit type bad is zeer geschikt voor bijverwarming. De baden zijn standaard voorzien van zeer sterk EPDM folie. Om jouw natuurbad een twist te geven kun je kiezen voor een gekleurde folie, zoals antracietgrijs of olijfgroen.

Zwembad ombouwen tot natuurzwembad

Ook een traditioneel zwembad is een goede basis voor een natuurzwembad. GardenSwimm denkt graag met je mee over het ombouwen van een bestaand zwembad naar een natuurlijke versie.

Het GardenSwimm Natuurzwembad voldoet aan de Duitse FLL type IV-richtlijn.

Hendrikseiland 27-44