Zwemvijvers van Gardenswimm
Bruggeman Hoveniers

Zwemvijvers van Gardenswimm

Bij Bruggeman Hoveniers zijn we gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van zwemvijvers. Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van zwemvijvers. Wij hebben in deze jaren de nodige kennis opgedaan. Hiervoor zijn wij beloond, onze zwemvijver in Bilthoven is namelijk uitgeroepen tot ‘’Zwemvijver van het jaar’’.

Ontvang vrijblijvend advies op maat!

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

>20 jaar ervaring
Oog voor harmonie tussen omgeving en zwemvijver
Specialist in zwemvijvers
Zwemvijver van het jaar
B0013403

Meedenken

Het is onze passie om van iedere tuin een droomtuin te maken. We gebruiken mooie, natuurlijke en duurzame producten en materialen. Van ontwerp tot aanleg, in elk proces staan jouw wensen en behoeften op prioriteit nummer één. Zo creëren we een tuin waar jij jarenlang plezier aan beleeft. Samen met de zwemvijvers van GardenSwimm bieden we een hoogwaardig zwemvijverconcept aan. Bij de aanleg hebben we oog voor harmonie tussen de zwemvijver en de omgeving. Met onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat jouw zwemvijver precies past bij de rest van jouw tuin.

Aanpak

Bij een eerste gesprek leggen we de werking van een zwemvijver duidelijk uit en geven we ook aan wat er aan onderhoud nodig is. Zo voorkomen wij dat jij voor verrassingen komt te staan. In onze showtuin in Heerde hebben we een natuurzwembad aangelegd die verwarmd kan worden door Solarverwarming en/of een warmtepomp. We nodigen je graag uit om deze zwemvijver te komen bekijken en ervaren. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak.

nat zwemvijver H