Zwemvijvers

Zwemvijver op maat

Zwemvijver op maat

Heb jij specifieke wensen of ideeën voor een zwemvijver in de tuin? GardenSwimm denkt graag mee. Wij gebruiken onze jarenlange kennis en ervaring om een natuurlijke Zwemvijver op Maat te ontwerpen.

Zwemvijver op Maat ontwerpen

Er zijn een aantal uitgangspunten waar rekening mee moet worden gehouden bij het ontwerp van een zwemvijver. Denk hierbij aan de ligging van de zwemvijver ten opzichte van de zon. Maar ook de windrichting, het peil van de vijver, het aantal planten per m2, vulwateranalyses en de doorstroomsnelheid.

De zwemvijver dient zo gebouwd te worden dat deze goed te onderhouden is. En de afstanden moeten gemakkelijk te overbruggen zijn, zodat je overal goed bij kunt. Deze en andere uitgangspunten worden meegenomen in het ontwerp van een Zwemvijver op Maat. Natuurlijk is er daarnaast ruimte voor jouw eigen creatieve inbreng. Samen met onze ervaren specialisten creëren wij een unieke zwemvijver, helemaal naar jouw wens.

_DSF9007
547A7431

Weerstandberekening

Om energiekosten te besparen is het aan te raden een weerstandberekening te laten maken. De pomp van een zwemvijver pompt continue. Door de weerstand in de leidingen te beperken gaat er geen onnodige energie verloren. Daarmee bespaar je de nodige kosten.